Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری اریا- معاون حفظ کاربری امور اراضی جهاد کشاورزی مازندران ،اقدامات موثری طی یک سال اخیر از سوی جهاد کشاورزی و با حمایت شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان و استانداری مازندران انجام شده که منجر به کنترل روند بحرانی تغییر کاربری در طول یک‌سال اخیر شده است.

به گزارش خبرنگاراریادفترمازندران درساری، حجت‌الله هادیان معاون حفظ کاربری مدیریت اموراراضی جهاد کشاورزی استان مازندران اظهار کرد: درطول دو سال گذشته به دلایل مختلف ازجمله هجوم افراد مهاجربه استان‌های شمالی به‌دلیل گرانی زمین، مساله ریزگرد وهمچنین هدایت پول وسرمایه به سمت خرید و فروش اراضی کشاورزی توسط افراد غیربومی و بعضا افراد خارجی، تفکیک و تغییر کاربری اراضی کشاورزی شدت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:دراین راستا جهاد کشاورزی استان مازندران به‌عنوان متولی جلوگیری از تغییر کاربری اراضی همه توان و امکانات خود را بکار گرفت تا با شناسایی پیشگیری و برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز و تفکیک اراضی آسیب‌های وارد شده به زیرساخت‌های کشاورزی را به حداقل ممکن کاهش دهد.

معاون حفظ کاربری مدیریت امور اراضی جهاد کشاورزی استان مازندران تصریح کرد: دراین زمینه مراکز جهاد کشاورزی، دهستان‌ها، ماموران گشت حفاظت از اراضی کشاورزی زیرنظر یگان حفاظت امور استان نسبت به تشدید پایش اراضی و معرفی متخلفان به مراجع قضایی و اخذ دستورات قضایی در راستای اجرای حکم قلع و قمع مستحدثات غیرمجاز اقدام کرده و اقدامات موثری را با حمایت شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان و استانداری مازندران به عمل آوردند که خوشبختانه منجر به کنترل روند بحرانی تغییر کاربری در طول یک سال اخیر شده است.

هادیان با تاکید بر اینکه البته نباید به اقدامات انجام شده در زمینه تغییر کاربری بسنده کرد، خاطرنشان کرد: ضروری است با حمایت  و پشتیبانی نهادهای ملی و استانی و تقویت منابع و اعتباری و تامین ماشین‌آلات سنگین برای اجرای احکام قضایی صادره اهتمام و توجه بیشتری به عمل آید.

وی با اعلام اینکه حفظ اراضی کشاورزی و باغی متضمن تداوم تولید و امنیت غذایی کشور است، تصریح کرد: آنچه مسلم بوده باتوجه به گستره وسیع اراضی استان و اهداف سوداگران جهت تبدیل زمین به ارزش‌افزوده در سایر مصارف غیرکشاورزی به‌ویژه ویلاسازی و توسعه خوش‌نشینی و مسکن دوم و سوم اقشار فرادست بدون شک جهاد کشاورزی به حمایت همه دستگاه‌های مسوول که به نحوی در حکمرانی و تولیت زمین نقش ایفا می‌کند نیازمند است؛ چراکه هجمه وارده به این بخش تناسبی با ساختار فعلی امور اراضی استان نداشته است و درصورت عدم حمایت‌های لازم و قانونی پیامدهای مخاطره‌ آمیزی را شاهد خواهیم بود و حفظ این میراث الهی را برای نسل‌های آینده با خطر جدی مواجه ساخته است.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی تعطیل نیست اراضی کشاورزی جهاد کشاورزی تغییر کاربری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۰۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران رسالت جهاد کشاورزی را تولید دانست و افزود: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابلسر، علیرضا مهاجر معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران اظهار داشت: بحث افزایش بهره وری از اراضی کشاورزی به عنوان یک استراتژی مطرح است و هم اکنون میانگین سرانه زمین در کشور 3.2 هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم با کاهش بهره وری در اراضی مواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه در واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان  خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان انجام می‌شود تصریح کرد: بلافاصله پس از پرداخت وجه به کشاورزان  اجازه واردات به  شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است  و اگر می‌خواهیم به بهره وری دست یابیم به صورت پهنه بندی اراضی باید مدیریت شوند.

وی، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی راهی بر افزایش بهره وری مزارع به شمار می‌آید.

مهاجر اظهار کرد: نیاز داریم در مازندران  کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

این مسئول در ادامه تصریح کرد: درباره شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی آن تامین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم بوده که باید بر اساس رسالت اصلی عمل کنند.

بابک مومنی رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران هم در این جلسه رسالت جهاد کشاورزی را تولید دانست و افزود: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می شود.

وی خاطرنشان کرد: امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

مومنی همچنین افزود: تامین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • قلع و قمع ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان سامان
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی سامان تخریب شد
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • قطع ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه