Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@04:29:04 GMT

وضعیت اکثر معادن مازندران نظیر هراز بحرانی است

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۰۹۲۵۲

وضعیت اکثر معادن مازندران نظیر هراز بحرانی است

عباس عبدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به رانش کوه و گرد و خاک در حاشیه جاده هراز اظهار داشت: واقعیت آن است که اکثر معادن استان به وضعیت بحرانی و خطر رسیده و باید فعالیت آن متوقف شود.

وی کم و پایین بودن سطح فعالیت معدن را از جمله مشکلات و مسائل ذکر کرد و گفت: وقتی برداشت از دامنه صورت گیرد و زیرپاشنه کوه خالی شود، خواه ناخواه صددرصد شاهد ریزش خواهیم بود و اکنون معادن به مرحله بحرانی رسیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید براینکه اکثر معادن استان باید تعطیل شوند و ادامه کار ندهند، تصریح کرد: اگر بخواهیم با این وضعیت ادامه دهیم کار خطرناک‌تر هم می‌شود زیرا یا باد محدوده و عرصه بیشتری از سوی منابع طبیعی در اختیار ما و معادن قرار داده شود تا فعالیت‌ها طبق طرحی که در نظام مهندسی معدن طراحی می‌شود، صورت گیرد.

عبدی با اشاره بازدید از معادن محور هراز یادآور شد: احتمالاً چند واحد معدنی این معدن تعطیل می‌شود، هرچند این مسئله تبعاتی نظیر گرانی قیمت شن و ماسه و کمبود مصالح را درپی خواهد داشت.

معاون امور معدنی سازمان صمت مازندران درباره دلیل رانش کوه و گرد وخاک در جاده هراز گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته، حجم پایینی از بار کوه ریزش کرد ولی چون خاک زیادی داشت شاهد ریزگردها و غبار زیاد بودیم و توده مشاهده شده بیشتر غبار است که سبب ایجاد وحشت شده است.

وی واگذاری‌های بد صورت گرفته معدنی را از جمله دلایل بروز رانش کوه در محور هراز برشمرد و گفت: عوامل طبیعی و انسانی از جمله معدنکاری و تفاوت آب و هوایی و اقلیم سبب بروز حادثه شده است.

کد خبر 5459135

منبع: مهر

کلیدواژه: معدن عباس عبدی ریزش کوه ویروس کرونا بوشهر ماه رمضان 1401 خراسان رضوی ماه مبارك رمضان کرمانشاه گردشگری مسافران نوروزی آمار کرونا روز طبیعت سفرهای نوروزی مشهد خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۹۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی از سرمایه‌گذاری ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومانی و اشتغال هفت هزار و ۸۲۷ نفری در بخش معدن و صنایع معدنی استان خبر داد.

حیدر فتح‌زاده در نشستی با معاونان شورای نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد:  بخش اعظمی از سهم ارزش افزوده استان مربوط به بخش معدن بوده و بر اساس آمارگیری سال گذشته حدود ۱۳.۷ درصد سهم ارزش افزوده معدن کل کشور در آذربایجان شرقی است.

وی اضافه کرد: حدود ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومان در بخش معدن استان سرمایه گذاری شده و میزان اشتغال این بخش هفت هزار و ۸۲۷ نفر است.

وی وضعیت نرخ مشارکت و نرخ بیکاری استان را مطلوب دانست و افزود: ۴۲ درصد ارزش افزوده استان مربوط به صنعت و معدن، ۹ درصد در بخش کشاورزی و مابقی ارزش افزوده استان در بخش خدمات است.

فتح زاده افزود: اصلی‌ترین قابلیت فراروی توسعه استان، تعدد و توانمندی بخش خصوصی استان است که توانسته بخش اعظم فرصت‌ها و منابع توسعه در استان از جمله اراضی حاصلخیز، معادن، بازار خدمات، مرز و ... را در مسیر فرآوری و مولدسازی قرار دهد و با هدایت سرمایه‌گذاری‌های گسترده و ایجاد کارگاه‌ها و کارخانه‌های متنوع، بستر مطلوبی برای ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی فراهم سازند.

وی گفت: بر اساس آخرین برآوردهای مرکز آمار ایران این استان با ۴ میلیون و ۷۵ هزار نفر جمعیت دارای ۲۳ شهرستان، ۷۲ شهر، ۱۴۲ دهستان و ۵۲ بخش است. تبریز به عنوان پرجمعیت ترین شهر آذربایجان شرقی، ۴۱ درصد جمعیت استان را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، فتح‌زاده تصریح کرد: آذربایجان شرقی ۲۳۵ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای آذربایجان و ارمنستان دارد و سهم ارزش افزوده این استان از کل کشور ۳.۶ درصد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد